Τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Αφού ολοκληρωθεί το τσιγάρισμα, χρησιμοποιούμε το μείγμα με το κρασί και το πορτοκάλι για να «σβήσουμε» το κρέας. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το μέλι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι, λίγο νερό (1 ποτήρι του νερού) και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένο το καπάκι.
Στα 60 λεπτά περίπου προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί για περίπου 30’ -40’ ακόμα σε
μέτρια προς χαμηλή φωτιά.