ΜΟΣΧΑΡΙΚόντρα Φιλέτο με μπαχαρικά

Συστατικά:
- 1 συσκευασία κόντρα φιλέτο με μπαχαρικά
Εκτέλεση:
Ψήσιμο στο φούρνο / Τρόπος Νο1
1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και θωρακίζουμε το κομμάτι για 3’ - 4’ από κάθε πλευρά.
2. Συνεχίζουμε το ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 220oC τοποθετώντας το κρέας στο φούρνο σκεπασμένο με λαδόκολλα.
3. Υπολογίζουμε 1 ώρα ψησίματος για κάθε κιλό κρέατος.
Τα τελευταία 20’-30’, ξεσκεπάζουμε ώστε να πάρει χρώμα.
Ψήσιμο στο φούρνο / Τρόπος Νο2
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στη λειτουργία του grill στη maximum θερμοκρασία και θωρακίζουμε το φιλέτο για 15’-20’ από κάθε πλευρά (θωρακίζουμε τις 2 μεγάλες πλευρές).
2. Στη συνέχεια σβήνουμε το φούρνο και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 2 ώρες χωρίς να τον ανοίξουμε καθόλου και χάσει τη θερμοκρασία που είχε αποκτήσει.