
Διαθέσιμο
Μπριζόλα Κόντρα
Ένα από τα πιο εκλεκτά κομμάτια του ζώου — η μπριζόλα με οστό προέρχεται από το πίσω μέρος της ράχης, μαζί με το φιλέτο. Το λίπος της είναι κατανεμημένο περιμετρικά, προσφέροντας πλούσια γεύση και ζουμερή υφή κατά το ψήσιμο.
🥩 Ιδανική για τηγάνι, σχάρα ή grill
🔥 Οδηγίες ψησίματος:
Προθερμάνετε καλά το σκεύος και θωρακίστε τη μπριζόλα και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε τη να σιγοψηθεί, ανάλογα με την επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία:
Rare: 60°C
Medium: 71°C
Well done: 77°C
📏 Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πάχος και το μέγεθος της μπριζόλας.
🌱 Προέλευση: Ελληνική βιολογική εκτροφή