
Διαθέσιμο
Πικάνια
Η Βραζιλιάνικη Πικάνια — ίσως το πιο εκλεκτό και λαχταριστό κομμάτι του μοσχαριού. Πρόκειται για το καπάκι της ουράς, με πλούσιο μαρμάρωμα και χαρακτηριστική γεύση που την έχει αναδείξει σε σταρ των barbeque και της υψηλής κρεατοφαγίας.
Ιδανική για ψήσιμο στο φούρνο, αφού πρώτα θωρακιστεί στο τηγάνι για να «κλειδώσει» τους χυμούς της.
🔥 Tip μαγειρέματος:
Θωρακίστε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά (2-3 λεπτά/πλευρά). Ψηστε στο φούρνο στους 180°C:
Rare: 10 λεπτά
Medium: 15 λεπτά
Well done: 20–25 λεπτά
🥩 Από 100% βιολογικής εκτροφής μοσχάρι
📦 Συσκευασία: vacuum 1,3–1,5kg
🌱 Προέλευση: Ελληνική βιολογική εκτροφή