Ευβιότοποι
Σπαλομπριζόλα |
Διαθέσιμο

Σπαλομπριζόλα

Η σπαλομπριζόλα είναι από τα πιο λαχταριστά κομμάτια του μοσχαριού, με το λίπος της να βρίσκεται φυσικά ενδομυϊκά. Αυτό την καθιστά εξαιρετικά ζουμερή και γευστική, ιδανική για όσους εκτιμούν την πλούσια υφή και την αυθεντική γεύση του ποιοτικού κρέατος.

🔥 Ιδανική για ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι, μαντέμι ή σχάρα
🥩 Οδηγίες ψησίματος:
Προθερμάνετε καλά το σκεύος και θωρακίστε το κρέας και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε τη μπριζόλα να σιγοψηθεί, ανάλογα με την επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία:

Rare: 60°C
Medium: 71°C
Well done: 77°C

📏 Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πάχος και το μέγεθος της μπριζόλας.
🌱 Προέλευση: Ελληνική βιολογική εκτροφή