ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑFajitas μοσχάρι

Συστατικά:
- 1 συσκευασία Fajitas μοσχάρι
Εκτέλεση:
Mαγείρεμα στο τηγάνι ή σκεύος τύπου wok:
1. Ρίχνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε ένα βαθύ σκεύος τύπου wok ή σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρώς το κρέας με τα λαχανικά με λίγο λάδι.
2. Προθέτουμε μια κουταλιά πελτέ και 1 μικρό ποτήρι νερό ή ζωμό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί ο πελτές.
3. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 20’ -ανακατεύοντας ανά διαστήματα το περιεχόμενο- μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να απορροφηθεί η υγρασία που προσθέσαμε