Ευβιότοποι
Παγιάρ κοτόπουλου

Tip:

Tip: μόλις ξεσκεπάσετε το τηγάνι προσθέστε λίγη κρέμα γάλακτος ή γάλα καρύδας για πιο πλούσιο αποτέλεσμα και αφήστε τη σάλτσα να δέσει.
ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Παγιάρ κοτόπουλου

Παγιάρ κοτόπουλου

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία κοτόπουλο παγιάρ με sauce λεμονιού

Εκτέλεση:

Ψήσιμο στο φούρνο: 1. Σε προθερμασμένο φούρνο απλώνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. 2. Ψήνουμε στο grill (230οC - 250οC ) για 12’-15’ από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί το κρέας στο εσωτερικό του. Σημείωση: ανάλογα το βάρος προσαρμόζουμε και το χρόνο ψησίματος. Ψήσιμο σε τηγάνι: 1. Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφουμε την επιφάνειά του με πινέλο με λίγο ελαιόλαδο. 2. Ρίχνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας στο τηγάνι και σκεπάζουμε το σκεύος. 3. Ψήνουμε για περίπου 10’-12’ τα φιλέτα από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο. 4. Ξεσκεπάζουμε το τηγάνι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 2-3’ λεπτά ακόμα από κάθε πλευρά. Σημείωση: ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το βάρος του κοτόπουλου. Η ιδανική θερμοκρασία στο κέντρο του κοτόπουλου πρέπει να είναι 73οC.

Προτεινόμενα προϊόντα

Παρόμοιες συνταγές

Όλες οι συνταγες