Ευβιότοποι
Ρολό κοτόπουλο / χοιρινό γεμιστό

Tip:

Μπορούμε να μαρινάρουμε το ρολό τουλάχιστον 2 ώρες πριν το ψήσιμο. Πριν το μαγείρεμα αφήνουμε για περίπου 20’ το ρολό εκτός ψυγείου να «έρθει» σε θερμοκρασία δωματίου
ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Ρολό κοτόπουλο / χοιρινό γεμιστό

Ρολό κοτόπουλο / χοιρινό γεμιστό

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία ρολό κοτόπουλο γεμιστό ή
  • 1 συσκευασία ρολό χοιρινό γεμιστό

Εκτέλεση:

Ψήσιμο στο φούρνο 1. Ψήνουμε το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190οC (αέρα ή αντιστάσεις) σε ένα ταψί που έχουμε προσθέσει λίγη υγρασία (νερό, κρασί ή μαρινάδα της αρεσκείας μας). 2. Υπολογίζουμε 1 ώρα ψησίματος για κάθε κιλό κρέατος. 3. Τα τελευταία 20’, ξεσκεπάζουμε ώστε να πάρει χρώμα. .

Προτεινόμενα προϊόντα

Παρόμοιες συνταγές

Όλες οι συνταγες