Ευβιότοποι
Γύρος χοιρινός
ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Γύρος χοιρινός

Γύρος χοιρινός

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γύρο χοιρινό

Εκτέλεση:

Ψήσιμο στο φούρνο: 1. Σε προθερμασμένο φούρνο απλώνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. 2. Ψήνουμε στις αντιστάσεις (180οC - 200οC ) για8’ - 10’ από κάθε πλευρά. 3. Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής και σερβίρουμε. Ψήσιμο στο τηγάνι: 1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφουμε την επιφάνειά του με ένα πινέλο με λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά). 2. Ρίχνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας στο τηγάνι. Ψήνουμε για 6’-7’ τα φιλετάκια από κάθε πλευρά, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να εξατμιστεί η υγρασία της μαρινάδας. 3. Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής και σερβίρουμε.

Προτεινόμενα προϊόντα

Παρόμοιες συνταγές

Όλες οι συνταγες