ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑΜοσχαρίσια Πικάτα

Συστατικά:
- 1 συσκευασία μοσχαρίσια πικάτα
Εκτέλεση:
Ψήσιμο στο φούρνο:
1. Τοποθετούμε την πικάτα σε ένα ταψί, όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα και προαιρετικά ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220οC στις αντιστάσεις 8’-10’ από την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει το πανάρισμα.
Ψήσιμο στο τηγάνι:
1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά με αρκετό λάδι.
2. Τηγανίζουμε την πικάτα για 2’-3’ από την κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα και να κάνει μια ωραία κρούστα.