ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑΤραγανό κοτόπουλο

Συστατικά:
- 1 συσκευασία τραγανό κοτόπουλο
Εκτέλεση:
Ψήσιμο στο φούρνο:
1. Τοποθετούμε τις κοτομπουκιές σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα ή σε ένα ρηχό σκεύος.
2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (190οC - 200οC) στις αντιστάσεις, για περίπου 45’ μέχρι να ροδίσουν και κάνουν μια ωραία κρούστα και να έχει ψηθεί καλά το κρέας. Στο μισό χρόνο γυρνάμε τις κοτομπουκιές να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά. (προαιρετικά ραντίζουμε τις κοτομπουκιές με λίγο λάδι).
Σημείωση: οι παραπάνω χρόνοι είναι ενδεικτικοί και μπορεί να διαφέρουν για κάθε φούρνο.
Ψήσιμο στο τηγάνι:
1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά με αρκετό λάδι.
2. Τηγανίζουμε τις κοτομπουκιές για 12’-15’ λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθεί καλά το κρέας.